2023-03-25 Inga utställningar planerade i år.
Det går inte att fortsätta lägga 10 till 15 tusen kronor på en utställning varje år. 
Intresset för vår natur kvarstår, även så mina försök att fånga känslor och stämningar i vår natur. Fotofirman är nedlagd så jag har ingen F-skatt längre men säljer gärna fortsättningsvis mina bilder till de som är intresserade.
Vem vet, jag kanske dyker upp med nån utställning igen i framtiden.

2022-04-02 Påsk och utställningsdax igen
Den 14 april är det dags för Gästrikkonst igen efter två inställda år. Jag kommer att hålla till på Högbo bruk där jag varit de senaste gångerna. Bilderna jag kommer att visa är desamma som jag tänkte hänga till påsken 2020. Ungefär hälften från några vandringar som jag gjorde 2019 i mina gamla hemtrakter i Västerdalarna. Resterande bilder är från norra delarna av Säters kommun i Dalarna. Välkomna!

2021-02-19 Årets konstrunda ställs också in. Det betyder att det inte blir någon utställning för mig på Högbo till påsken. Lite trist men tror det är ett klokt beslut. Eventuellt kan det bli något mindre arrangemang i början av oktober men återkommer om det i så fall.
2020-03-18 Jag skulle ha ställt ut mina bilder i Högbo på Gästrikkonst nu i påsk. Tyvärr är hela konstrundan inställd som så mycket annat i dessa tider. Om inte tidigare så kanske vi ses påsken 2021.
2020-04-01 Arbetarbladet kommer att ordna en virtuell konstrunda där har jag en bild med. Kolla under påskveckan.
Back to Top